2°C | Amsterdam

Vandaag zonnig en zomers warm. Morgen kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag is het zonnig en zomers warm met maximumtemperaturen die uiteenlopen van 24°C op de Wadden tot ca. 28°C in het zuiden. De oostelijke wind is zwak tot matig.

In de nacht naar donderdag is het helder. Later in de nacht komt er in het zuidwesten meer bewolking, maar het blijft nog droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit oost tot zuidoost.

Donderdag overdag wisselen zon en wolken elkaar af. In de ochtend komt er in de zuidwestelijke helft lokaal een bui voor, in de middag is er vooral in het oosten en zuidoosten kans op een enkele regen- of onweersbui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C aan de westkust tot 27°C in het noordoosten. De wind draait in de loop van de dag naar een zuidwestelijke richting en wordt matig. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.