Vanuit het niets in elkaar geslagen..

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

REGIONIEUWS – Wat begon als een gezellig avondje stappen, eindigde voor Lars (18) en Melchior (17) in een nachtmerrie. De twee jongens werden vrijdagnacht zonder reden in elkaar geslagen bij het Centraal Station in Den Helder.
Als ze rond 3.00 uur van de McDonalds komen kletsen Lars en Melchior nog even na bij het station. “Toen kwamen er twee mannen op ons af, dat leken normale gasten. Maar ineens begon er eentje te meppen”, vertellen ze aan NH.
Sportschooltypes
De man haalt uit met een vuistslag tussen Melchiors ogen, waardoor hij direct knock-out op de grond valt. In de draai met zijn linkervuist raakt hij Lars vol op zijn kaak. “Het waren een soort sportschooltypes, afgetraind met groot lichaam en brede schouders.” De daders fietsen na hun mishandeling doodleuk weg.
Lars hield er een gebroken kaak aan over en heeft pinnen, plaatjes en een soort hekwerk op de plekken waar het gebroken is. “Ik moet nu vier weken vloeibaar eten, dat is lastig. Ik weet ook niet of het ooit nog helemaal recht zal worden”, vertelt hij. Melchior was door de klap een tijd buiten westen en heeft een flinke hersenschudding. 
“Geef jezelf aan”
Lars: “Het verpest gewoon je komende weken, ik zit hier zolang mee opgescheept, maar die gasten gaan er gewoon vandoor. Die denken waarschijnlijk: “Dat was stoer.” Maar als je echt stoer bent, dan ga je gewoon naar de politie en geef je jezelf aan.”

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category