2°C | Amsterdam

Veel bijstandsuitkeringen onder vergunninghouders in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Dit blijkt uit cijfers vrijgegeven door de gemeente Hollands Kroon na vragen van de VVD-fractie in Hollands Kroon. Tussen 1 oktober 2014 en 1 oktober 2016 zijn er 202 vergunninghouders gehuisvest in Hollands Kroon en wonen er in totaal 257 asielzoekers met een verblijfstatus in Hollands Kroon, hier van zijn er 98 minderjarig.
In totaal zijn er 31 vergunninghouders tussen 1 januari 2014 en heden 31 vergunninghouders vertrokken naar een andere gemeenten in Nederland. Ook verteld Hollands Kroon erbij dat vanaf 2014 in totaal 224 inburgeringstrajecten zijn begonnen en deze dit jaar het examen zullen afleggen, al is hier nog wel een uitloop van 1 jaar bij mogelijk. Vergunninghouders wordt wel geadviseerd zo spoedig mogelijkj met de inburgeringscursus te starten mits er mentale redenen zijn om uitstel aan te vragen.
In totaal hebben 17 vergunninghouders werk gevonden die eerst een bijstandsuitkering hadden, in totaal krijgen nu nog 120 vergunninghouders een bijstandsuitkering van de gemeente Hollands Kroon.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.