2°C | Amsterdam

Veel Theater en Sash Art Care brengen speciale voorstelling

NIEUWE NIEDORP – Veel Theater en Sash Art Care uit Nieuwe Niedorp hebben de handen ineen geslagen en brengen op 19 juni aanstaande een speciale ‘charity voorstelling’ om aandacht te vragen voor de projecten die vanuit Sash Art Care worden ondersteunt.
Het doel van de stichting SashArt Care is zo veel mogelijk dieren en mensen in nood te helpen in Nederland en in Bulgarije. Dat doet SashArt Care door ondersteuning te bieden aan andere organisaties/stichtingen die op lokaal gebied bezig zijn.
Door middel van het verkopen van 2de hands ingebrachte goederen, het werven van sponsoren en subsidies, het geven van (kunst)workshops worden geld en goederen gegenereerd ten behoeve van het goede doel.
Op zondag 19 juni is iedereen vanaf 14:30 uur welkom in de Sash Art Care recycling shop aan de Dorpsstraat 23, in Nieuwe Niedorp. De entree kost 10 euro per persoon daarvan gaat 5 euro naar de Stichting Sash Art Care en de andere 5 euro is voor Veel Theater.
De koffie/thee en koekjes zijn gratis.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.