Veel Theater en Sash Art Care brengen speciale voorstelling

NIEUWE NIEDORP – Veel Theater en Sash Art Care uit Nieuwe Niedorp hebben de handen ineen geslagen en brengen op 19 juni aanstaande een speciale ‘charity voorstelling’ om aandacht te vragen voor de projecten die vanuit Sash Art Care worden ondersteunt.
Het doel van de stichting SashArt Care is zo veel mogelijk dieren en mensen in nood te helpen in Nederland en in Bulgarije. Dat doet SashArt Care door ondersteuning te bieden aan andere organisaties/stichtingen die op lokaal gebied bezig zijn.
Door middel van het verkopen van 2de hands ingebrachte goederen, het werven van sponsoren en subsidies, het geven van (kunst)workshops worden geld en goederen gegenereerd ten behoeve van het goede doel.
Op zondag 19 juni is iedereen vanaf 14:30 uur welkom in de Sash Art Care recycling shop aan de Dorpsstraat 23, in Nieuwe Niedorp. De entree kost 10 euro per persoon daarvan gaat 5 euro naar de Stichting Sash Art Care en de andere 5 euro is voor Veel Theater.
De koffie/thee en koekjes zijn gratis.

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs