2°C | Amsterdam

Verdachten vermoorde Freddy Sloterwijk blijven in voorarrest

Alkmaar – Tijdens de Pro Forma zitting van vrijdagochtend tegen de verdachten in de zaak van de vermoorde Freddy Sloterwijk heeft de rechtbank besloten om het voorarrest zeker tot 26 mei wanneer de volgende Pro Forma dient aan te houden.
Tijdens de zitting van vandaag werd duidelijk dat de vrouw van Sloterwijk, Agnes de V. haar eerdere verklaring op 17 februari j.l. heeft aangepast. In haar nieuwe verklaring verteld zij ondermeer hoe zij al jarenlang onder het juk van de hoofdverdachte K. zat en ook dat hij al jarenlang met moordplannen rondliep. Op de dag dat Freddy Sloterdijk werd vermoord vertelde K. tegen de V. ,, Ik heb hem afgemaakt,” waarna zij de volgende dag moest helpen het lijk te verbergen.
De Officier van justitie verwacht niet dat de inhoudelijke zaak voor het einde van het jaar gaat plaatsvinden en denkt zelfs dat januari / februari 2017 eerder het geval zal zijn. Dit vanwege de lopende onderzoeken en de getuigen die nog moeten worden verhoord.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.