2°C | Amsterdam

Veroorzaker dodelijk ongeluk A2 aangeklaagd voor doodslag

Den Helder – De man die vorige week op de A2 een dodelijk ongeluk veroorzaakte, wordt aangeklaagd voor doodslag en poging tot doodslag op zes andere personen.Dat meldt het AD. Het gaat om een 46-jarige Amsterdammer. Hij ligt nog in het gevangenisziekenhuis van Scheveningen.
Lees ook: Dodelijk slachtoffer ongeval A2 is ondernemer uit Den Helder
De man reed vorige week woensdag volgens ooggetuigen met meer dan 200 kilometer per uur over de A2. Hij knalde op de auto voor hem met zeven inzittenden. Hun auto auto vloog over de kop en landde op z’n dak. Eén man, een ondernemer uit Den Helder, overleefde het ongeluk niet. De andere zes inzittenden, onder wie drie kinderen, raakten gewond.
Volgens de krant wordt de verdachte van het ongeluk donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die bepaalt over het voorarrest van de man.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.