Vertrouwd winkelteam in gloednieuwe Albert Heijn Anna Paulowna

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Foto: Het team van Albert Heijn Anna Paulowna staat maandag 25 oktober om 16:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen. Foto – Albert Heijn, Pieter Hulleman

ANNA PAULOWNA – Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna een Albert Heijn. De winkel krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties.

Albert Heijn Anna Paulowna voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op maandag 25 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Ewout Rinsema en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”  

Het pand aan Doorlaat 1 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s.

“Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category