2°C | Amsterdam

Veteranenbijeenkomst in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Het college waardeert de lokale veteranen en organiseert daarom een lokale veteranenbijeenkomst op zaterdag 9 oktober 2021 in de Samenstroom kerk, Terpstraat 40 in Wieringerwerf. Tijdens deze bijeenkomst worden veteranen bedankt voor hun inzet nu en in het verleden om de vrede te bewaren. Alle bij het Nationaal Veteraneninstituut geregistreerde veteranen, die in Hollands Kroon wonen hebben eind augustus een persoonlijke uitnodiging gekregen. De bijeenkomst start om 10.30 uur.

Wilt u iets vertellen tijdens de lokale veteranenbijeenkomst?

De lokale veteranenbijeenkomst is vooral bedoeld voor ontmoeting, informeel contact en gezelligheid. Kent u iemand die iets zou willen vertellen over een missie of in het algemeen iets in verband met veteranen dag, dan horen wij dat graag. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kan dat ook voor vragen.

Landelijke veteranenndag

Op zaterdag 26 juni 2021 is in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de 17e editie van de Nederlandse Veteranen dag gevierd. De veteranen dag is een eerbetoon aan alle Nederlandse veteranen die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. Meer informatie kunt u hier lezen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.