2°C | Amsterdam

Veteranendag Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Op vrijdag 30 september van 15:00 tot 18:00 uur organiseert de Veteranen Contactgroep Wieringen e.o. haar maandelijkse ontmoeting voor veteranen in Café “de Kasteleen”, Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef, (tel. 0227-592774).
Voor diegenen die met de auto komen: in de Nieuwstraat zelf of op de parkeerplaats bij de Aldi (100 meter verder) is altijd voldoende parkeergelegenheid. Ook op Facebook actief: https://www.facebook.com/dick.doornik?fref=ts Voor verdere inlichtingen: tel. 0227-592521 of [email protected]
Er zal een film vertoond worden over de VN operatie in Cambodja, nu 24 jaar geleden. Deze UNAMIC-missie die voornamelijk uit mariniers bestond moest toezien op een staakt-het-vuren tussen de Rode en de Witte Khmer.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.