Vido-kangeroes hadden een superdag bij DSO in Alkmaar

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WIERINGERWERF – De Kangoeroes, de jongste kinderen van korfbalvereniging Vido uit Wieringerwerf, vertrokken zaterdag 7 mei naar korfbalvereniging DSO in Alkmaar. Daar werden zij ontvangen door de trainsters en de kangoeroes van de gastvereniging.
In totaal 24 kinderen, waarvan elf van Vido, woonden de feestelijke training bij. Het prachtige weer en de vele waterspelletjes zorgden voor een succesformule. Er werd een waterrace gehouden, een skippybalrace, waterflessen omrollen, natuurlijk ook doelpunten maken op de korf en er werd afgesloten met een heus waterballonnengevecht.
Moe en voldaan werd er met zijn allen nog een patatje gegeten in de kantine. Een zeer geslaagde ochtend! De Kangoeroes trainen een keer in de twee weken een half uur op de woensdagmiddag.
Van 16.00 tot 16.30 uur is er training op het korfbalveld tegenover sporthal De Zuiderzeehal in Wieringerwerf. De eerst volgende training is op woensdag 1 juni. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marian Gouwenberg, tel. 0227-600936.
Op elke woensdag van 20.00 uur tot 21.00 uur is er een training voor volwassenen. Deze training is bij uitstek bedoeld voor oud korfballers en ouders van de kangoeroes. De opzet is om op een recreatieve manier te bewegen met als rode draad korfbal.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category