2°C | Amsterdam

Vierde editie van de ‘kliederkerk’ in Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – In de Santenkraam aan Kwartellaan 2 in Wieringerwaard vindt zondag 2 oktober van 16.00 tot 18.00 uur de vierde editie van Kliederkerk plaats. Kliederkerk helpt de deelnemers voor het eerst of opnieuw kennis te maken met de waarde van geloven.
Kliederkerk is zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden. Het zijn ontspannen meetings voor alle leeftijden en ze bestaan uit drie delen. Het eerste onderdeel is ontdekken. Wat het thema van de maand inhoudt, dat wordt samen gevoeld, gemaakt, gezien, beleefd (in mini-workshops).
Deze keer is het thema: Jona’s Bingo! Dus de deelnemers spelen bingo, inclusief plaatjes, zodat alle kinderen mee kunnen doen! Natuurlijk met prijsjes. Het bingo-spel is verbonden met het verhaal van Jona. De ontdekkingstocht gaat verder met stoepkrijt en behang.
Het tweede onderdeel is vieren, met muziek, een woord en een gebed. Boven – Binnen – Buiten: dat staat voor contact met God, samenzijn, iets betekenen voor anderen. Daarna het derde onderdeel maaltijd, samen eten – onder het motto: don’t cook, just eat. Voor de onkosten staat een pot voor een vrijwillige bijdrage.
Bel voor meer informatie met Mieke Dijkema, tel. 0224-227527.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.