2°C | Amsterdam

Vlaggen uit voor 1e Communicanten ’t Veld


‘T VELD – Zondag mochten de kinderen van groep 4 hun 1e Communie doen. Pastor Moltzer en Jorink maakten er samen met zang van de Veldrakkertjes o.l.v. Tamara Hand een prachtige viering van.
Maar liefst twintig kinderen van 7 á 8 jaar viel die eer te beurt. Daar waar het kerkbezoek de laatste jaren behoorlijk terug loopt was hier bij deze viering geen sprake van.
In een bijzonder goed gevulde Martinuskerk met ouders, opa en oma’s, familieleden en overige parochianen. Hieraan waren echter heel veel voorbereidingen vooraf gegaan op school en in de kerk.
De Veldrakkertjes en de communicanten hadden voor deze viering meerdere speciaal toepasselijk gekozen liederen ingestudeerd.
Onder begeleiding van heel mooi en zuiver orgelspel maakte ze er voor iedereen op deze Moederdag een indrukwekkende viering van.
Omdat het ook Moederdag was gaven de aannemelingen tegen het einde van de viering een cadeautje aan hun aanwezige moedertjes.
Zelf kregen aannemelingen allemaal een speciale kaars, een kruisje en een aardigheidje, terwijl Mirella Smit voor al haar voorbereidingen, de dirigente Tamara Hand en de organiste Maureen Bruin een mooie bos rozen kregen overhandigd.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.