2°C | Amsterdam

Voetbalclub ZAP herdenkt Mees Langelaan

BREEZAND – Afgelopen maandag 26 juli kwam Mees Langelaan bij een noodlottig ongeval om het leven. Mees was een echte ‘Zapper’, een ware alleskunner met een hart van goud. Op zijn vijfde lid geworden van ZAP en op een tweetal korte onderbrekingen altijd lid gebleven.

Het bestuur van ZAP zegt over Mees Langelaan: “In zijn jeugd bleek Mees op vele fronten al zeer talentvol. Hij kon goed voetballen, maar hij had ook heel veel andere interesses en talenten. Hij zat al op zeer jonge leeftijd achter een drumstel tijdens de Bonte Avond op het ZAP kamp. Als jongste jongen pakte hij de hele kantine in, prachtig! Slechts enkele jaren later hing hij halverwege de spanten van de ZAP-hal en was hij met zijn vrienden in staat om de leiding nachtenlang wakker te houden. Naast dit “baldadige” en zeker speelse gedrag, was Mees ook vooral goudeerlijk en altijd in voor een dolletje waardoor de leiding nooit echt boos op hem kon worden. Sterker nog, Mees was dusdanig geliefd dat hij al heel snel kampleider werd, toen hij te oud werd om zelf nog op kampt te gaan.

Na het doorlopen van alle lichtingen in de jeugd ging Mees voetballen in ZAP 3 en daarna nog met zijn vrienden in de overige senioren elftallen. Hier hadden we je zo graag nog vele jaren zien voetballen en plezier mogen zien hebben. Helaas kwam er veel te vroeg een einde aan jouw bloeiende leven.

Mees, we zullen je ontzettend gaan missen. Wij wensen Rhona, familie en vele vrienden ontzettend veel sterkte.

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.