2°C | Amsterdam

VOG-aanvragers Hollands Kroon konden ook andere aanvragen inzien.

ANNA PAULOWNA – Inwoners die een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) via de website van Hollands Kroon indienen krijgen ter bevestiging een beveiligde link. Hiermee kunnen zij hun eigen aanvraag inzien.
Bij een gering aantal inwoners is via deze link onbedoeld informatie van inwoners, die ook een VOG-aanvraag hebben ingediend, meegestuurd. Deze informatie was korte tijd toegankelijk. Nadat een oplettende inwoner ons hier -via de Autoriteit Persoonsgegevens- op heeft gewezen, heeft Hollands Kroon direct actie ondernomen en gezorgd dat de informatie niet meer beschikbaar is.

Welke maatregelen hebben wij genomen?  

Nadat Hollands Kroon heeft zeker gesteld dat de informatie niet meer beschikbaar is, hebben zij alle betrokken inwoners persoonlijk hierover benaderd. Omdat Hollands Kroon waarde hecht aan de privacy en veiligheid van de inwoners, hebben zij direct een formele melding gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Tot slot, is er actie ondernomen om het beveiligingsniveau verder op te hogen om vergelijkbare situaties in de toekomst te voorkomen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.