2°C | Amsterdam

Vogeltocht naar IJmuiden

WIERINGERWERF – Natuurvereniging Wierhaven uit Wieringerwerf maakt zaterdag 30 januari een uitstapje naar de havens van IJmuiden. Aan de zuidkant van het Noordzeekanaal ligt de Zuidpier welke tot ver in de Noordzee reikt. De pier trekt naast de nodige wandelaars en vissers ook vele vogels en zeehonden.
Tijdens zo’n winterse dag zitten er soms echte kustvogels welke langs de Waddenkust zelden te zien zijn. Daarnaast grenst het gebied aan het grote haventerrein van IJmuiden, het strand van IJmuiden en ligt het tevens pal tegen het Kennemermeer aan. Allemaal locaties om eens rond te struinen en optimaal te genieten van de zeelucht. De deelnemers aan de tocht vertrekken rond 8.00 uur vanuit Middenmeer en worden daar aan het einde van de middag weer terug verwacht.
Deelname aan de excursie kost € 2,- per persoon plus gedeelde brandstofkosten. Leden van Natuurvereniging Wierhaven en kinderen onder de achttien jaar kunnen gratis deelnemen. Aanmelden kan onder vermelding van naam en telefoonnummer via [email protected]. Tevens kan men daar terecht voor aanvullende vragen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.