2°C | Amsterdam

Voltallige raad achter verplaatsing Royal Zap naar Kerkweg.


HOLLANDS KROON – De gemeente Hollands Kroon had dinsdagmiddag de vergunning aan Royal ZAP verleend. Aan het einde van de raadsvergadering dinsdagavond werd er alsnog een motie vreemd van de dag voor het verlenen van deze vergunning door zes raadsfracties ingediend.
Na een lange discussie waarin wethouder Groot alle zeilen bij moest zetten om de motie van tafel te krijgen of aantepassen van het geen was ingediend. Na schorsing van de vergadering werd er door de voltallige raad unaniem besloten om de raadsgriffier opdracht te geven een brief op poten naar Gedeputeerde Staten te sturen met het dringende verzoek om alsnog medewerking te verlenen aan de verplaatsing van Royal ZAP naar de Kerkweg waar het bedrijf zelf grond in eigendom heeft.
Door deze toezegging van het College met de opdracht door de gemeenteraad voor de Griffier werd de motie naar ieders tevredenheid ingetrokken. Met het verzoek om z.s.m. maar binnen twee maanden hier hun oordeel over te geven.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.