2°C | Amsterdam

Voorbereidingen ‘Hét Projectkoor’ in volle gang.

WIERINGERWERF – Achter de schermen van ‘Hét Projectkoor’ wordt hard gewerkt en zijn de voorbereidingen voor de repetities in volle gang. Zo zijn de solisten bekend en is het orkest compleet. 

De deelnemers hebben de bladmuziek en de ingezongen partijen tot hun beschikking gekregen zodat men kan beginnen met het instuderen van de partijen. Momenteel hebben ruim 90 vocalisten zich aangemeld waarvan gelukkig ook vele mannen. Om de verhouding tussen de verschillende partijen nog beter in balans te krijgen is er echter nog ruimte voor enkele mannen.

‘Hét Projectkoor’ is een projectkoor uit de regio Noord Holland Noord. Vanaf eind oktober zullen in Wieringerwaard op de zaterdagmorgen de repetities plaatsvinden. In ongeveer 12 tot 15 repetities wordt er naar de concerten in de tweede helft van maart toegewerkt. Voor deze keer is gekozen voor het thema musical. Met medewerking van een aantal solisten worden vele prachtige musicalnummers ten gehore gebracht. Dit alles ondersteund door een projectorkest van musici uit de regio.

Kijk voor meer informatie over dit project en om u aan te melden op de website www.hetprojectkoor.nl

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.