2°C | Amsterdam

Voorjaarsloop Dokev Anna Paulowna

Anna Paulowna – Atletiekvereniging Dokev houdt zondag 20 maart haar Voorjaarsloop. Een harloopwedstrijd over tien kilometer, naast deze tien kilometer is het ook mogelijk om andere afstanden te lopen. De voorjaarsloop is voor jong en oud, leden en niet-leden.
De start van de zes en tien kilometer is op de Graslaan, de overige afstanden starten vanaf de atletiekbaan bij Dokev. Inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij het clubgebouw op Sportpark Kleine Sluis 1 in Anna Paulowna. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met vijftien jaar en € 5,- voor de volwassenen. De kantine is geopend en er is gelegenheid tot omkleden en douchen. Kijk voor meer informatie op www.atletiekvereniging-dokev.nl.
Programma:

  • 10.10 uur: 750 m – t/m 8 jaar
  • 10.20 uur: 1,5 km – 9 t/m 11 jaar
  • 10:30 uur: 3 km – 12 t/m 15 jaar
  • 11.00 uur: 6 km – 16 jaar en ouder
  • 11.00 uur: 10 km – Senioren

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.