Voorjaarsloop Dokev Anna Paulowna

Anna Paulowna – Atletiekvereniging Dokev houdt zondag 20 maart haar Voorjaarsloop. Een harloopwedstrijd over tien kilometer, naast deze tien kilometer is het ook mogelijk om andere afstanden te lopen. De voorjaarsloop is voor jong en oud, leden en niet-leden.
De start van de zes en tien kilometer is op de Graslaan, de overige afstanden starten vanaf de atletiekbaan bij Dokev. Inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij het clubgebouw op Sportpark Kleine Sluis 1 in Anna Paulowna. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met vijftien jaar en € 5,- voor de volwassenen. De kantine is geopend en er is gelegenheid tot omkleden en douchen. Kijk voor meer informatie op www.atletiekvereniging-dokev.nl.
Programma:

  • 10.10 uur: 750 m – t/m 8 jaar
  • 10.20 uur: 1,5 km – 9 t/m 11 jaar
  • 10:30 uur: 3 km – 12 t/m 15 jaar
  • 11.00 uur: 6 km – 16 jaar en ouder
  • 11.00 uur: 10 km – Senioren
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs