2°C | Amsterdam

Vrachtwagen ramt viaduct Slootdorp

SLOOTDORP – Op het viaduct staat maximale hoogte terwijl de oplegger van de vrachtwagen maar liefst 4 meter hoog was en dat ging dus niet. Daar kwam de jonge vrachtwagenchauffeur uit Moerdijk vanochtend op hardhandige wijze achter toen hij probeerde onder het viaduct door te rijden.
De chauffeur volgde zijn navigatie en die liet hem over de Dirk Stevensweg rijden waar ook het viaduct is. Of de chauffeur ook schuldig is aan het ongeval valt nog te betwijfelen, aan de kant van Wieringerwerf hangt namelijk geen bord aan het viaduct met daarop vermeld de maximale hoogte die een vrachtwagen mag zijn om te kunnen passeren. Aan de kant van de Wierdijk is wel een dergelijk bord aanwezig.
De werkgever van de chauffeur gaat de schade nu mogelijk verhalen op de eigenaar van het viaduct, de schade loopt in de vele duizenden euro’s aan het voertuig.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.