2°C | Amsterdam

Vriendinnendag bij DWOW Wieringerwerf

Wieringerwerf – Op vrijdagmiddag 11 maart van 16.00-18.00 uur wordt er bij de v.v. DWOW een meisjes voetbalactiviteit georganiseerd. Voetbal jij al en weet je ook nog meisjes uit je klas, een buurmeisje of misschien een nichtje die willen ervaren of voetbal een leuke sport is, vraag dan of ze zich ook opgeven.
We maken er een leuke activiteit van voor beginnende en wat meer ervaren voetbalsters in de leeftijd van 6-12 jaar. Misschien geeft een speelster van het meidenvoetbal van Telstar wel een heel goed voorbeeld hoe je de bal moet dribbelen of schieten want die hebben ons beloofd om ook te komen.
Bedenk nog wat leuke vragen, want na afloop sluiten we de activiteit af met een interview met de vertegenwoordiging van deze “witte leeuwinnen”.
Wil je meedoen, mail dit dan even naar [email protected]. Geef je naam en geboortedatum door en of je al wat langer voetbalt of dat dit voor de eerste keer is! Opgeven kan tot 4 maart! O ja, voor iedereen hebben we een leuk voetbalpresentje!
POSTER__MEIDENDAG

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.