Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud Wieringerwerf

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Wieringerwerf – Wonen Plus Welzijn Wieringerwerf is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor tuinonderhoud.
Tuinonderhoud
Omdat de vraag naar tuinonderhoud toeneemt, is Wonen Plus Welzijn op zoek naar versterking voor hun “tuinmannen of vrouwen”. Het werk bestaat uit schoffelen, maaien, of een struikje snoeien. Houdt u van tuinieren en wilt u graag daarin iets voor een ander  betekenen? Dan zijn wij op zoek naar u. U kunt zich aanmelden via het servicepunt van Wonen Plus Welzijn, tel. 0227-600079 (tussen 09.00 en 12.00 uur) en via e-mail wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl           
Het vrijwilligerswerk houdt dus meer in dan alleen het doen van de tuinklus. Het gaat ook om het contact. De klanten met een Thuisabonnement van Wonen Plus Welzijn melden de klussen (die niet langer dan één tot anderhalf uur mogen duren) aan bij de vrijwilligsters in het kantoor en die verdelen de klussen onder de tuinvrijwilligers. Nieuwe tuinvrijwilligers zijn zeer welkom om alle klanten de hulp in de tuin te kunnen geven die zij nodig hebben. Meldt u zich ook aan? U hoeft niet perse ontzettende groene vingers te hebben; het gaat vaak om kleine, eenvoudige klussen zoals grasmaaien.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category