Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud Wieringerwerf

Wieringerwerf – Wonen Plus Welzijn Wieringerwerf is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor tuinonderhoud.
Tuinonderhoud
Omdat de vraag naar tuinonderhoud toeneemt, is Wonen Plus Welzijn op zoek naar versterking voor hun “tuinmannen of vrouwen”. Het werk bestaat uit schoffelen, maaien, of een struikje snoeien. Houdt u van tuinieren en wilt u graag daarin iets voor een ander  betekenen? Dan zijn wij op zoek naar u. U kunt zich aanmelden via het servicepunt van Wonen Plus Welzijn, tel. 0227-600079 (tussen 09.00 en 12.00 uur) en via e-mail wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl           
Het vrijwilligerswerk houdt dus meer in dan alleen het doen van de tuinklus. Het gaat ook om het contact. De klanten met een Thuisabonnement van Wonen Plus Welzijn melden de klussen (die niet langer dan één tot anderhalf uur mogen duren) aan bij de vrijwilligsters in het kantoor en die verdelen de klussen onder de tuinvrijwilligers. Nieuwe tuinvrijwilligers zijn zeer welkom om alle klanten de hulp in de tuin te kunnen geven die zij nodig hebben. Meldt u zich ook aan? U hoeft niet perse ontzettende groene vingers te hebben; het gaat vaak om kleine, eenvoudige klussen zoals grasmaaien.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs