2°C | Amsterdam

Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud Wieringerwerf

Wieringerwerf – Wonen Plus Welzijn Wieringerwerf is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor tuinonderhoud.
Tuinonderhoud
Omdat de vraag naar tuinonderhoud toeneemt, is Wonen Plus Welzijn op zoek naar versterking voor hun “tuinmannen of vrouwen”. Het werk bestaat uit schoffelen, maaien, of een struikje snoeien. Houdt u van tuinieren en wilt u graag daarin iets voor een ander  betekenen? Dan zijn wij op zoek naar u. U kunt zich aanmelden via het servicepunt van Wonen Plus Welzijn, tel. 0227-600079 (tussen 09.00 en 12.00 uur) en via e-mail [email protected]           
Het vrijwilligerswerk houdt dus meer in dan alleen het doen van de tuinklus. Het gaat ook om het contact. De klanten met een Thuisabonnement van Wonen Plus Welzijn melden de klussen (die niet langer dan één tot anderhalf uur mogen duren) aan bij de vrijwilligsters in het kantoor en die verdelen de klussen onder de tuinvrijwilligers. Nieuwe tuinvrijwilligers zijn zeer welkom om alle klanten de hulp in de tuin te kunnen geven die zij nodig hebben. Meldt u zich ook aan? U hoeft niet perse ontzettende groene vingers te hebben; het gaat vaak om kleine, eenvoudige klussen zoals grasmaaien.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.