2°C | Amsterdam

Vrouw zwaargewond bij ongeval Afsluitdijk.

DEN OEVER – Op de A7 bij de Afsluitdijk richting Friesland is een vrouw ernstig gewond geraakt toen zij achterop een vrachtwagen botste. Het verkeer op de dijk staat daardoor muurvast.
De bestuurder van de auto zag niet dat een vrachtwagen voor haar stilstond, waardoor zij hier bovenop knalde. De auto kwam zwaar beschadigd tegen de middenberm tot stilstand. De vrouw wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.
De betreffende vrachtwagen vervoerde koeien, die overgeladen moeten worden. De weg richting Friesland is daarom afgesloten en dat lijkt nog wel even te gaan duren. Bestuurders worden geadviseerd om via Flevoland naar Friesland te rijden,meldt NH.  Verkeer van Noord-Holland naar Friesland (#A7) kan beter via Flevoland rijden.
Eerder die middag was er ook al een ongeval op de Afsluitdijk richting Friesland, toen reed een automobilist op een ‘botsabsorber’. Bij dit ongeval waren meerdere voertuigen betrokken maar vielen er geen gewonden meldt de politie.

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.