2°C | Amsterdam

Vuilnismannen staken, dinsdag halen zij geen vuilnis op

MIDDENMEER – Op dinsdag 10 mei zal er bij de HVC-vestiging in Middenmeer gestaakt worden. De medewerkers van HVC die aan deze actie meedoen, zullen het afval morgen de gehele dag niet inzamelen. Het is momenteel nog niet duidelijk welke inzamelgebieden/wijken het betreft. Pas morgenochtend is bekend welke werknemers van HVC meedoen en op welke inzamelgebieden of –wijken de actie impact heeft.
Het afval dat morgen niet wordt ingezameld, wordt op woensdag, donderdag of vrijdag alsnog ingezameld. Mensen waarvan de container niet is geleegd als gevolg van de staking, kunnen hun minicontainer dus aan de weg laten staan. De Klantenservice van HVC is geïnformeerd en kan inwoners die zich melden van de juiste informatie voorzien.
Lees ook: HVC-personeel gaat actievoeren en daar krijgt u ook mee te maken
Vakbond FNV organiseert acties voor een betere cao voor afvalmedewerkers. De acties worden gehouden, omdat FNV niet akkoord is met het eindbod van de werkgevers van de sector afval en milieu er de nieuwe cao. Het betreft dus geen actie die specifiek op HVC is gericht, de actie is gericht tegen het collectief van 27 werkgevers verenigd in de branchevereniging WENb

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.