Vuilnismannen staken, dinsdag halen zij geen vuilnis op

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

MIDDENMEER – Op dinsdag 10 mei zal er bij de HVC-vestiging in Middenmeer gestaakt worden. De medewerkers van HVC die aan deze actie meedoen, zullen het afval morgen de gehele dag niet inzamelen. Het is momenteel nog niet duidelijk welke inzamelgebieden/wijken het betreft. Pas morgenochtend is bekend welke werknemers van HVC meedoen en op welke inzamelgebieden of –wijken de actie impact heeft.
Het afval dat morgen niet wordt ingezameld, wordt op woensdag, donderdag of vrijdag alsnog ingezameld. Mensen waarvan de container niet is geleegd als gevolg van de staking, kunnen hun minicontainer dus aan de weg laten staan. De Klantenservice van HVC is geïnformeerd en kan inwoners die zich melden van de juiste informatie voorzien.
Lees ook: HVC-personeel gaat actievoeren en daar krijgt u ook mee te maken
Vakbond FNV organiseert acties voor een betere cao voor afvalmedewerkers. De acties worden gehouden, omdat FNV niet akkoord is met het eindbod van de werkgevers van de sector afval en milieu er de nieuwe cao. Het betreft dus geen actie die specifiek op HVC is gericht, de actie is gericht tegen het collectief van 27 werkgevers verenigd in de branchevereniging WENb

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category