2°C | Amsterdam

aankomst vluchtelingen

VVD Hollands Kroon benieuwd naar voortgang integratie vergunninghouders

HOLLANDS KROON – De VVD-fractie in Hollands Kroon wil wel eens weten hoe het er voorstaat met de integratie van de huidige vergunninghouders die in Hollands Kroon wonen.
Vergunninghouders dienen zo snel mogelijk zelfstandig, volwaardig en gezond aan het werk te kunnen, naar school te gaan of op een andere manier een bijdrage leveren aan de samenleving binnen Hollands Kroon. Om wat meer duidelijkheid te krijgen wil de VVD-fractie van het college weten hoeveel vergunninghouders er in de gemeente Hollands Kroon zijn gehuisvest maar ook hoeveel er alweer verhuist zijn naar een andere gemeente.
De VVD-fractie is verder benieuwd hoeveel van deze vergunninghouders zijn geslaagd voor de verplichte inburgeringscurcus en hoeveel hiervan al werk hebben gevonden. Maar ook hoe hoog het aantal uitkeringstrekkers is onder deze groep inwoners van Hollands Kroon. En tot slot is de VVD-fractie wel benieuwd hoe het er voor staat met de scholing van de groep vergunninghouders en bij hoeveel er een gezingshereniging heeft plaatsgevonden.
De VVD-fractie is bang dat als het integratieproces niet goed verloopt dit voor grote problemen gaat zorgen en niet alleen voor de huidige inwoners van Hollands Kroon maar ook voor de nieuwe inwoner(s) zelf.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.