2°C | Amsterdam

VZV Beach Handball Toernooi


‘T VELD – ‘T VELD – Op het sportpark van VZV aan Rijderstraat 112 in ’t Veld wordt zaterdag 13 en zondag 14 mei wordt het eerste VZV Beach Handball Toernooi gehouden. Het voormalig voetbalveld naast sporthal ’t Zijveld is omgetoverd tot een waar strand met drie beach handbalvelden.
Tijdens het toernooi wordt een echte beach sfeer gecreëerd met muziek, barbecue, ruime tribunes en sfeervolle aankleding. Voor het jonge publiek is een springkussen en tafeltennistafel aanwezig. Zaterdag 13 mei komen de dames C en B jeugd in actie en zondag 14 mei is het de beurt aan de heren senioren, dames senioren en dames A jeugd.
Zaterdag begint het toernooi om 10.00 uur en zondag om 9.30 uur. Voorafgaand aan het toernooi komen vrijdagavond 12 mei de Oranje dames U17 naar ’t Veld voor een training. Dit is van 19.30 tot 21.30 uur. In dit selectie team komen VZV’ers Lisanne Bakker, Lynn Klesser, Anna Buter en Lisa Vlug uit.
Ook zaterdag 20 mei komen zij van 10.00 tot 14.30 uur trainen. De beach velden zijn 20 en 21 mei het decor van een internationale trainingsstage. Deze dagen komen zowel het Noorse als Oranje dames team. In Oranje spelen VZV’ers Jane Kramer en Isa de Bruijne.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.