VZV kansloos tegen veel beter VOC.

’t ZAND – Maedilon/VZV heeft de eerste 20 min. VOC uitstekend partij gegeven beide teams waren volkomen aan elkaar gewaagd. VOC kwam na 2 min. aan de leiding waarna er om en om werd gescoord .
Na 7 min. had het team van trainer/coach Betty Plasmeyer zelfs een 8-6 voorsprong en na 10 min. door 4 doelpunten van Lotte Houtenbos, Dymphie Keesom en Linsey Perre een 9-7 te nemen waarvan twee benutte strafworpen van Houtenbos.
Monique de Wit wist met een aantal prima reddingen de stand in evenwicht te houden waarna Kim Jimmink na 20 min. spelen VZV voor de laatste keer op voorsprong zette 14-13. VZV kreeg bij de stand 14-14 twee strafworpen om wederom op voorsprong te komen deze werden echter gestopt door de VOC keepster nadat VZV al eerder ook een penalty niet wist te benutten. Deze missers betekende het kantelpunt in de wedstrijd, VOC bleef tot aan het rust signaal in een moordend tempo verder spelen en hun doelpunten totaal behoorlijk op te schroeven. Waar alleen Jane Kramer nog één doelpunt voor de rust voor VZV aan toe wist te voegen in de laatste 10 min. van de eerste helft.
Ruststand 15-21.
Na de rust bleef VOC oppermachtig en werd Maedilon/VZV overklast door één van de sterkste ploegen uit de Nederlandse Eredivisie. Het team van trainer/coach Bert Bouwer probeert bij iedere aanval zo snel mogelijk het doel van hun tegenstander te vinden en te scoren. Het team van VZV  had in de tweede helft dan ook weinig in te brengen al wisten ze zelf toch ook nog wel tien doelpunten te maken tegen het beduidend sterkere VOC uit Amsterdam. In de slotfase wist VZV keepster Amber Zomerdijk nog enkele zeker lijkende doelpunten onschadelijk te maken.
Toch werd er door de toeschouwers op de volgepakte tribunes wel enorm genoten, al werd VOC ook na rust bepaald niet tegengewerkt door het scheidsrechters koppel Dzemidzic / van Tricht.
Einduitslag 25-43
Doelpunten: Lotte Houtenbos 5, Linsey Perre 5, Lotte Prak 3, Dymphie Keesom 3, Jane Kramer 2, Kim Jimmink 2, Britt Stegers 1, Albertine Abube 1, Djazzmin Trabelsi 1, Maud Kruijer 1 en Lisanne Kolken 1.