VZV onderuit tegen V&L

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

’t VELD – Juro Unirek/VZV heeft ook hun eerste thuiswedstrijd tegen Geonius/V&L met 23-27 verloren. In de eerste aanval van de thuisploeg kwam VZV door Lisanne Kolken al na 30 sec. op een 1-0 voorsprong maar de tegenaanval leverde meteen alweer de gelijkmaker op.

V&L wist gedurende de eerste helft voortdurend een minieme voorsprong te behouden al verzilverde Lisanne Kolken nog wel twee penalty’s en scoorde Aniek Janssen tegen. Zodat er na 10 min. spelen een 4-4 stand op het door Bouwgigant De Jong en Triflor Specialist in Tulips beschikbaar gestelde overzichtelijker verplaatste scorebord prijkte.

In het verdere verloop van de eerste helft nam V&L het initiatief steeds meer in handen en nam het team van trainer/coach Richard Crufs steeds zo’n twee a drie punten voorsprong. Beide teams werkte hard, maar er werden tot het rust signaal van het goed en consequent fluitende Scheidsrechters Duo geen flitsende acties uitgevoerd.

De Limburgers liepen uit naar 9-13 al wist Florance Kos echter nog wel twee maal voor VZV te scoren.

Ruststand 11-13.

Na rust liet cirkelspeelster Roos de Vries van JuRo Unirek/VZV net als in het begin van de wedstrijd al na 30 sec. de 12-13 aantekenen maar herstel was ook in het tweede bedrijf echter van korte duur. V&L liep weer uit naar 13-17 en 16-20 waar trainer/coach Rolf Schulte door een time out het team weer op het goede spoor probeerde te brengen.

Dit leverde meteen succes op, Jane Kramer 2x en Roos de Vries verkleinden de achterstand  weer naar één punt en door scores van Albertine Abube en Lisanne Kolken werd het zelfs gelijk 21-21. Het publiek ging achter de thuisploeg staan, maar V&L dat vooral gevaarlijk was via de veel scorende Rosanne Beijers en Sabien Storken, kwamen weer op voorsprong.

Cruciaal voor het wedstrijd verloop was dat een zeven meter worp in deze fase voor JuRo Unirek/VZV op de paal belande en direct daarna een speelster voor twee minuten naar de kant werd gestuurd.  V&L profiteerde van deze numerieke meerderheid 11-23, waarna keepster Amber Zomerdijk zich na rust voortreffelijk revancheerde voor haar wat mindere optreden  van voor de rust.

Door drie fantastische reddingen gevolgd door loep zuivere breaks wist opnieuw Lisanne Kolken die met 6 treffers topscore van dit duel zou worden de aansluitingstreffer te scoren. VZV kreeg hierna zelfs de kans om op gelijke hoogte te komen uit een strafworp, dit buiten kansje werd echter gemist door Kim Jimmink.

Net als voor de rust vergrote V&L hun voorsprong tot 22-26 om die niet meer uit handen te geven. Florance Kos scoorde nog wel 23-26, maar het was V&L dat het laatste doelpunt voor hun rekening nam.

Eindstand 23-27. 

Doelpunten: Lisanne Kolken 6, Jane Kramer 3, Aniek Janssen 3, Florance Kos 3, Roos de Vries 2, Kim Jimmink 2, Albertine Abube 2, Krissy Hogervorst 1, Maud Kruijer 1,

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category