2°C | Amsterdam

VZV ruim langs V&L.


’t VELD – Maedilon /VZV heeft ook de inhaalwedstrijd tegen het op de vierde plaats staande V&L gewonnen en hebben nu een gelijk aantal punten als de ploeg uit Geleen en uit Venlo. V&L kwam al na 30 sec. op een 0-1 voorsprong die in dezelfde minuut ongedaan werd gemaakt door Lotte Prak 1-1.
In de begin fase waren beide team aan elkaar gewaagd en werd er wat slordig met de kansen omgesprongen. Waar VZV na 8 min. op een 3-2 voorsprong kwam door een doelpunt van Britt Stegers en een benutte strafworp van Kim Jimmink. Beide teams speelden in een hoog tempo en bleef het geruime tijd gelijk opgaan met de thuisploeg steeds op een minieme voorsprong. In de twintigste minuut scoorde Joyce Hillen met een bekeken pegel 11-7 en was er een verschil van 4 waarna V&L met 3 snelle treffers op rij de aansluitingstreffer wisten te maken 11-10.
Coach Betty Plasmeyer zette alle speelsters in en wisselde voortdurend, in de 22 e minuut scoorde Jane Kramer met een bekeken laag schot de 12-10 waarna V&L meteen weer wist aan te klampen 12-11. VZV wist hierna toch verder afstand te nemen door 4 fraaie treffers achter elkaar van Albertine Abube, Joyce Hillen, Linsey Perre en weer Jane Kramer 16-12. In de laatste 2 min. scoorde beiden nog 2 keer, Selina Bruin en Linsy Perre voor de thuisploeg 18-14. Met nog een doelpunt van Bo Limpers voor V&L en een gemiste strafworp door VZV was de eerste helft gespeeld. Ruststand 18-15.
De tweede helft had VZV het betere spel, er werd goed verdedigd en aanvallend werden de aanvallen snel en gevarieerd uitgevoerd. Met mooie aanvallen en prachtige doelpunten genoten de toeschouwers van het vertoonde spel, halverwege de tweede helft was de voorspong 28-20 waarvan de meeste speelsters hun kansen wisten te verzilveren. Het laatste kwart van deze bijzonder aantrekkelijke wedstrijd scoorde beide teams ieder nog zes keer waar bij V&L Bo Limpers en Ilya Belgareh de meeste treffers op hun naam wisten te schrijven. Bij de thuisploeg scoorde alle speelsters één of meerdere doelpunten en Lotte Prak de topscorer werd met 9 puike doelpunten.
De scheidsrechters L.v Kessel & A. Tenasescu floten deze overigens zeer sportieve wedstrijd prima en onopvallend naar een dik verdiende overwinning voor de thuisploeg.
Doelpunten: Lotte Prak 9, Britt Stegers 6, Joyce Hillen 4, Kim Jimmink 3,Linsey Perre 3, Lisanne Kolken 2, Jane Kramer 2, Selina Bruin 2, Djazzmin Trabelsi 1, Albertine Abube 1, Florance Kos 1,
Zaterdagavond spelen de: Maedilon/VZV Ds.1 thuis tegen Borhave Ds.1 Aanvang 20.45 uur Sporthal ‘t Zijveld. Maedilon/VZV Hs.1 thuis tegen Berdos   Hs.1 Aanvang 19.00 uur

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.