2°C | Amsterdam

VZV vol ambitie met nieuwe Sportvloer en gemoderniseerde kantine.

’t VELD – VZV Handbal gaat vol ambitie aan de Handbalcompetitie 2020-2021 beginnen. Ard de Ruiter die afgelopen seizoen met de talenten van VZV Dames 2 promotie naar de Eerste Divisie wist te bewerkstelligen is door het VZV bestuur als Manager aangesteld.

In Sporthal ’t Zijveld is een geheel nieuwe Sportvloer aangebracht waarmee VZV Handbal de ambitie van de vereniging andermaal onderstreept om binnen afzienbare tijd ook in de zaal Landskampioen te worden. In 1982 is dat door het Eerste Damesteam ook al eens gepresteerd, in Ridderkerk wist ‘t VZV team het NK Veldhandbal in de wacht te slepen.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Theo Moras

Bij JuRo Unirek/VZV heeft Kim Molenaar afscheid genomen en is naar concurrent VOC verhuisd en is Florance Kos gestopt. Verder is de selectie van Rolf Schulte in tact gebleven en hebben er nog geen mutaties plaatsgevonden.

Ook de kantine en de keuken van Sportcentrum VZV zijn volledig gemoderniseerd en wordt het kantine gebeuren verpacht aan Willem Sasja en Jeroen. Het zijn de eerste en nieuwe pachters nadat VZV als vereniging de kantine zelf met vrijwilligers heeft geëxporteerd, bovendien heeft dit Trio al de nodige ervaring opdat gebied.

Zeer binnenkort wordt de volledig gemoderniseerde kantine in gebruik genomen en worden bezichtigd en kan er met de ambitieuze pachters kennis gemaakt worden.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.