2°C | Amsterdam

VZV wint eerste nacompetitiewedstrijd tegen DSVD

’t Veld – In een zeldzaam spannende en zenuwslopende wedstrijd wist pas op het eind van de wedstrijd VZV de volle winst naar zich toe te trekken en zo de winstpunten te pakken. Tegenstandster DSVD was een moeilijk te spelen tegenstander en wist tot een paar minuten voor het einde de stand in evenwicht te houden.
VZV ging als een raket van start en na 23 seconden wist Joyce Hillen al het net te treffen, 1-0 ,  maar een tiental seconden later stond de stand alweer gelijk door een doelpunt van DSVD. En zo bleef het de hele wedstrijd ook gaan, al ging VZV wel met achterstand de rust in 10-11.
Na de rust gingen de dames van beide ploegen er weer vol in met de ene na de andere aanval, maar op het einde wisten de dames van VZV dan toch het verschil te maken, zeker conditioneel waren ze aan het eind van de wedstrijd de betere en zo de winst met 20-17 voor zich op te eisen.
De grote winnaar van de middag was toch wel het publiek die een spannende, zenuwslopende wedstrijd te zien kregen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.