2°C | Amsterdam

Waar hebben de jongeren in Hollands Kroon op dit moment behoefte aan?

HOLLANDS KROON – Corona heeft de jongeren in Nederland hard geraakt. Daarom willen wij de jongeren in Hollands Kroon helpen. Daarvoor hebben we de hulp van onze jongeren tussen de 16 en 27 jaar nodig.

Advies van het jongerenteam

Val jij binnen deze leeftijdsgroep en woon je in Hollands Kroon? Wil je dan een korte vragenlijst invullen? De vragen gaan over het effect van corona op jou op het gebied van eenzaamheid, welzijn, sport, cultuur, inkomen en schulden. De resultaten van de enquête worden geanalyseerd door een jongerenteam. Zij adviseert ons hoe wij jongeren kunnen helpen om deze tijd (en ook na corona) door te komen. Het jongerenteam bestaat uit drie enthousiaste jongeren namelijk: Esmee Mathijssen (19 jaar) uit Anna Paulowna, Dyara Koppel (20 jaar) uit Anna Paulowna en Isabelle Smeele (18 jaar) uit Kolhorn. Samen met projectleider Cas Knol pakken ze dit onderzoek op.

Deze enquête wordt het eerste meetmoment van een reeks van drie meetmomenten. Als gemeente denken wij namelijk dat de effecten van corona bij de jongeren langer zullen aanhouden dan dit jaar. Jullie inzet is erg waardevol en als dank maak je kans op een vrij te besteden waardebon van €25,-. Er worden er vijf verloot.

Volledig anoniem

De enquête wordt anoniem afgenomen en is niet terug te leiden naar jou als persoon. Wil je ons verder helpen? Vul dan via de aparte link je contactgegevens in zodat we jou later kunnen benaderen. Deze gegevens bewaren we tot eind augustus 2021 en worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.

Ik wil meedoen!

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en woon je in Hollands Kroon? Dan is het superfijn als je de vragenlijst invult. Het duurt 10 minuten en wellicht maak jij kans op een waardebon van € 25,-. Ga naar de ‘Vragenlijst‘. Je kan de vragenlijst invullen tot 7 juni 2021. 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.