2°C | Amsterdam

Waarschuwing: malafide klusjesmannen teisteren provincie

Hollands Kroon – De politie IJmond waarschuwt voor malafide klusjesmannen in de hele provincie. Een recente melding vanuit Velserbroek is de aanleiding voor de waarschuwing. “Deze oplichters bieden hun diensten aan, die meestal bestaan uit reparatie- of onderhoudsklussen, zoals de schoorsteen vegen of de gevel reinigen of stoffeerdersklussen”, aldus de politie op hun Facebookpagina.
De werkzaamheden worden vervolgens niet goed uitgevoerd en de gevraagde prijzen staan niet in verhouding tot het geleverde werk. “In sommige gevallen proberen deze malafide klusjesmannen hun geld te krijgen door intimiderend op te treden”, zo waarschuwt het bericht,meldt onze nieuwspartner RTVNH
De politie adviseert mensen niet in zee te gaan met mensen die ongevraagd langskomen. Mocht er toch iets voorvallen, dan adviseren ze 112 te bellen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.