Waarschuwing: malafide klusjesmannen teisteren provincie

Hollands Kroon – De politie IJmond waarschuwt voor malafide klusjesmannen in de hele provincie. Een recente melding vanuit Velserbroek is de aanleiding voor de waarschuwing. “Deze oplichters bieden hun diensten aan, die meestal bestaan uit reparatie- of onderhoudsklussen, zoals de schoorsteen vegen of de gevel reinigen of stoffeerdersklussen”, aldus de politie op hun Facebookpagina.
De werkzaamheden worden vervolgens niet goed uitgevoerd en de gevraagde prijzen staan niet in verhouding tot het geleverde werk. “In sommige gevallen proberen deze malafide klusjesmannen hun geld te krijgen door intimiderend op te treden”, zo waarschuwt het bericht,meldt onze nieuwspartner RTVNH
De politie adviseert mensen niet in zee te gaan met mensen die ongevraagd langskomen. Mocht er toch iets voorvallen, dan adviseren ze 112 te bellen.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs