2°C | Amsterdam

Wat is er vandaag te doen in Hollands kroon..


HOLLANDS KROON –  Tweede Kerstdag in Hollands Kroon en natuurlijk kunt u weer naar de meubelboulevards gaan of uitwaaien op het strand, maar er is veel meer te doen in Hollands Kroon. Wij hebben het even voor u op een rijtje gezet.

  • Het koor Rhythm Voice geeft maandag 26 december om 10.30 uur een kerstconcert in Spoorbuurtkerk aan Nieuweweg 15 in Anna Paulowna. Kerstliederen worden afgewisseld met voorgedragen verhalen en beelden op groot scherm. Iedereen is welkom en na afloop is er nog gelegenheid om gezellig een drankje te nuttigen. De entree is gratis.
  • Wie 2e kerstdag even lekker wil uitwaaien, kan de wandelschoenen aantrekken en gezellig meelopen met de kerstwandeltocht over Wieringen van Sport Nu Westerland. De tocht is inmiddels een traditie geworden en wordt voor de 5e keer georganiseerd.De tocht is 2e kerstdag en begint om 13.30 uur bij Sport Nu aan de Westerlanderweg 160 in Westerland. Deelname is 7,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee. U kunt zich telefonisch opgeven op telefoonnummer 0227-724501 of 06-53730319 of d.m.v. het inschrijfformulier op www.sport-nu.nl/kerstwandeltocht  Betalen kan ter plaatse bij aanvang van de wandeltocht.
  • Ook tijdens de kerstvakantie valt er genoeg te beleven en te doen in het Reddingmuseum te Den Helder. Speciaal om in de kerstsfeer te blijven kunnen kinderen een kerstspeurtocht in het museum doen. Door de vragen van de speurtocht te beantwoorden en de oplossing in te sturen maken ze kans op de prachtige hoofdprijs, t.w. een gratis kinderfeestje. De kerstman heeft voor de kinderen ook nog een klein cadeautje onder de kerstboom achtergelaten. Het museum is geopend vanaf 10.00 tot 17.00 uur. Het reddingsmuseum is op 1 januari gesloten.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.