Website DEEN Supermarkten vernieuwd

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – De website van de regionale supermarkt DEEN is vernieuwd. De vernieuwde site oogt een stuk overzichtelijker en is vriendelijk te gebruiken door de klant. Zo is de folder van de supermarkt duidelijk zichtbaar en is er informatie te vinden over de actuele acties, openingstijden en activiteiten.

Naast de vernieuwde website is ook de webwinkel van DEEN supermarkten verbeterd. Producten zijn makkelijker te vinden en ook het afrekenen is opnieuw onder de loep genomen. Het is nu ook mogelijk om boodschappen te bestellen via mobiele telefoon of tablet.
 
Via de webwinkel verkoopt de supermarkt verschillende producten, waaronder bloemen, vlees- en visschotels, gebak, glutenvrije producten, wijnen en grootverpakkingen van verscheidene artikelen.
De supermarkt bezorgt boodschappen, vanaf €40,00, gratis in Noord-Holland of Flevoland. Boeketten en cadeau artikelen worden in heel Nederland gratis bezorgd. Naast bezorgen is het ook mogelijk om boodschappen op te halen in één van de 79 DEEN winkels verspreid over Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland.
DEEN.nl is vernieuwd en dat vieren we graag met u! Bestel nu uw boodschappen met 10% korting, gebruik code Feest2016, en maak kans op mooie prijzen, waaronder een jaar lang gratis bloemen, een gratis boodschappenpakket of een gratis boeket.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category