2°C | Amsterdam

Website DEEN Supermarkten vernieuwd

HOLLANDS KROON – De website van de regionale supermarkt DEEN is vernieuwd. De vernieuwde site oogt een stuk overzichtelijker en is vriendelijk te gebruiken door de klant. Zo is de folder van de supermarkt duidelijk zichtbaar en is er informatie te vinden over de actuele acties, openingstijden en activiteiten.

Naast de vernieuwde website is ook de webwinkel van DEEN supermarkten verbeterd. Producten zijn makkelijker te vinden en ook het afrekenen is opnieuw onder de loep genomen. Het is nu ook mogelijk om boodschappen te bestellen via mobiele telefoon of tablet.
 
Via de webwinkel verkoopt de supermarkt verschillende producten, waaronder bloemen, vlees- en visschotels, gebak, glutenvrije producten, wijnen en grootverpakkingen van verscheidene artikelen.
De supermarkt bezorgt boodschappen, vanaf €40,00, gratis in Noord-Holland of Flevoland. Boeketten en cadeau artikelen worden in heel Nederland gratis bezorgd. Naast bezorgen is het ook mogelijk om boodschappen op te halen in één van de 79 DEEN winkels verspreid over Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland.
DEEN.nl is vernieuwd en dat vieren we graag met u! Bestel nu uw boodschappen met 10% korting, gebruik code Feest2016, en maak kans op mooie prijzen, waaronder een jaar lang gratis bloemen, een gratis boodschappenpakket of een gratis boeket.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.