2°C | Amsterdam

Weerbericht: Bewolkt en regenachtig. Maandag meer zon

HOLLANDS KROON – Het is overwegend bewolkt en van het noordoosten uit gaat het van tijd tot tijd (mot)regenen. In de loop van de middag en avond wordt het van het noorden uit vrijwel droog, maar het oosten en zuidoosten houden kans op enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is noordelijk en zwak tot matig, lang de kust en boven het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

De nacht naar maandag start bewolkt en plaatselijk valt er nog wat lichte motregen. In de loop van de nacht klaart het van het noordoosten uit meer op en wordt het droog. De minima liggen rond 15°C en de noordenwind is zwak tot matig, langs de westkust af en toe vrij krachtig.

Maandagochtend wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. In de loop van de middag breekt de zon steeds vaker door. In het uiterste zuidoosten is er kans op een lichte bui, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 22°C. De noordenwind is landinwaarts matig. Langs de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.