2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon 13 juli: bewolkt, later op de dag mogelijk een enkele bui

HOLLANDS KROON – Vandaag is een dag met grote tegenstellingen met het weer in Nederland. Bij ons zal de zon zich maar af en toe even laten zien en is het voor de rest overwegend bewolkt en kan er lokaal een bui gaan vallen, in Limburg en in het oosten van ons land gaat heel veel regen vallen. De laatste berekeningen laten lokaal in Limburg tot 150mm aan neerslag zien.

De temperatuur blijft vandaag steken bij een graad of 19 á 20 bij een vrij matige wind uit het noorden. In de nacht naar woensdag draait de wind wat meer naar het noordwesten. De temperatuur zal maar amper dalen door de dichte bewolking. Woensdag overdag een temperatuur rond de 22 graden, een vrij matige wind uit het noorden/noordwesten en in de middag meer ruimte voor de zon.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.