2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon 28 juli: kans op buien met onweer, later zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Het weerbeeld in onze regio blijft worden bepaald door een lagedrukgebied dat zich boven de Britse eilanden bevind, daardoor blijft het bij ons een komen en gaan van buien, soms met onweer afgewisseld door zonnige perioden.

Ook vandaag hebben wij daar mee te maken al zal het niet meer zo stevig gaan regenen als de afgelopen dagen. De middagtemperatuur loopt op naar 20 graden bij een matige, later vrij krachtige wind uit het zuiden/zuidwesten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 16 graden en kan er weer wat regen gaan vallen.

Donderdag in de vroege ochtend nog wat neerslag, daarna neemt de zon toch de teugels in handen en blijft het droog. De temperatuur loopt op naar 20 graden en daalt in de nacht naar vrijdag naar 15 á 16 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het westen/zuidwesten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.