2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon 7 augustus, toenemende kans op (onweers)buien

HOLLANDS KROON – Het is wisselend bewolkt en van het zuidwesten uit trekken buien het land binnen. In de loop van de ochtend en middag gaan de buien steeds vaker gepaard met onweer, hagel en windstoten van 65 km/u. In de loop van de avond verlaten de buien het oosten. Lokaal kan er 20-40 mm regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. De wind komt uit zuid- tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

In de nacht naar zondag overheerst de bewolking en trekken er over het westen en noorden opnieuw enkele buien met kans op onweer. De minima liggen tussen 17°C in het noordwesten tot 14°C in het oosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

Ook zondag overdag blijft het wisselvallig. Wolkenvelden en zon wisselen elkaar af en vooral in het noorden en westen komen weer enkele buien voor, zij het minder in aantal en sterkte dan op zaterdag. Met maxima van ongeveer 20°C is het vrij koel. De zuidwestenwind is landinwaarts matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig, 6 Bft. In de middag neemt de wind aan zee toe naar hard, 7 Bft. Daarbij is er met name aan de noordwestkust en in het Waddengebied kans op zware windstoten van 75 km/u. In de avond luwt de wind daar weer iets. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.