2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon 7 juli: zonnige perioden, in de middag lokaal kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er perioden met zon en ontstaan er in de loop van de ochtend stapelwolken. Deze kunnen in de middag plaatselijk uitgroeien tot een bui. In de oostelijke helft van het land is er daarbij kans op onweer. In de avond doven de buien weer uit, maar in het zuiden houdt de buienkans de hele avond aan. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C aan zee tot lokaal 24°C in het oosten en zuidoosten. De zuidwestenwind is matig boven land, (vrij) krachtig langs de kust, en neemt gedurende de dag in kracht af.

In de nacht naar donderdag zijn er opklaringen en komt er nog een enkele bui voor. Landinwaarts ontstaan plaatselijk mistbanken, vooral in het noordoosten van het land. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is zuidelijk en zwak, aan de kust matig.

Donderdag overdag is het wisselend bewolkt en ontwikkelen zich buien, vooral in de oostelijke helft van het land soms met onweer. In het westelijk kustgebied blijft het droog en zijn er flinke zonnige perioden. De middagtemperatuur ligt opnieuw tussen 20°C aan de kust en 24°C in het oosten. De wind is zwak tot matig uit zuidwestelijke richtingen. In de loop van de dag draait de wind naar richtingen tussen west en noord. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.