2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon: bewolkt en een (vrij) krachtige wind

HOLLANDS KROON – Het is bewolkt en vooral landinwaarts motregent het af en toe. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De west- tot zuidwestenwind neemt toe naar matig, aan de kust en boven het IJsselmeer wordt de wind vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar vrijdag blijft het bewolkt met af en toe motregen. Tegen de ochtend gaat het in het noordwesten wat harder regenen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 11°C en de zuidwestenwind is matig boven land en krachtig aan de kust en boven het IJsselmeer.

Vrijdag trekt het regengebied verder naar het zuidoosten. In de middag is het dan op veel plaatsen droog en breekt de zon af en toe door. De middagtemperatuur komt uit op zo’n 14°C en de wind die eerst nog matig is en aan de kust krachtig, draait van west tot zuidwest naar noord tot noordwest en neemt iets af. (Bron: KNMI)

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.