2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en regelmatig een bui

Hollands Kroon – Het herfstachtig weerbeeld blijft gewoon doorgaan, de winter is ver verdrongen. Zelfs in Moskou vriest het vrijwel niet en ook in de Scandinavische landen zul je naar Lapland en delen van Finland moeten gaan om nog een echte winter mee te maken. Bij ons is het vandaag bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De wind is matig 4Bft en waait uit het westen tot noordwesten. Dankzij deze noordwestelijke wind wordt er wel wat koudere lucht aangevoerd waardoor het vandaag niet warmer wordt dan 7 graden. In de nacht naar vrijdag koelt het af tot rond de 4 graden. Enige vorm van nachtvorst blijft ver bij ons vandaan.
Vrijdag is een grijze dag m aar bljift het wel droog, de wind draait weer naar het zuiden tot zuidwesten en is matig 4Bft waardoor de temperatuur weer kan oplopen tot in de dubbele cijfers, 10 á 11 graden.  Het weekend is een heel ander verhaal, zaterdag veel bewolking en regen en een aantrekkende wind naar krachtig 6Bft en bij vlagen hard 7Bft, de middagtemperatuur loopt op naar 10 graden.
Ook zondag valt er regelmatig een bui maar krijgt de zon wel zo nu en dan de kans om te schijnen. De wind is vrij krachtig soms krachtig 5 á Bft maar op het open land is zelfs even 7Bft mogelijk. De temperatuur loopt op naar 9 graden. 
De nieuwe week beginnen wij zoals de zondag lijkt te worden, regen en zon wisselen elkaar af en met een temperatuur van rond de 9 graden is het nog steeds veelste warm voor de tijd van het jaar. En ook op de langere termijn komt hier weinig tot geen verandering in.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.