2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en regenachtig

Hollands Kroon – Na de stormachtige wind van gistermiddag/gisteravond is het vandaag weer wat rustiger wat de wind betreft. Deze is afgezwakt naar 4Bft en waait uit het noordwesten. De middagtemperatuur komt uit op 7 graden en in de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 3 graden. Wel hebben wij vandaag en aankomende nacht te maken met buien die overtrekken, mogelijk gaat deze gepaard met een klap onweer of hagel.
Ook woensdag wordt een regenachtige dag met een middagtemperatuur zo rond de 7 graden bij een matige wind uit het westen, 4Bft. Pas na woensdag komen er weer opklaringen. Donderdag en vrijdag is er veel ruimte voor de zon maar ook dan kan er een enkel spatje regen vallen maar veel zal dit niet zijn. De temperatuur schommelt voor het eerst rond normaal , zo rond de 6 graden overdag en rond de 2 graden in de nachten.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.