2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en toenemende kans op neerslag

HOLLANDS KROON – Er staat ons een wisselvallige week te wachten wat het weer betreft, de zon zullen wij maar af en toe te zien krijgen en met een middagtemperatuur van rond de 17 graden is het ook wel gedaan. Vandaag loopt de temperatuur nog op naar rond de 20 graden maar in de middag stijgt de kans op een regenbui waarbij een enkel klap onweer mogelijk is.
De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op regen hoog in Wieringerwaard. Overdag wordt het ongeveer 16 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 13 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 3. In het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 18 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.