2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en van tijd tot tijd buien

HOLLANDS KROON – Vandaag is een overgangsdag naar onstabieler en vooral kouder weer. Vandaag loopt de temperatuur nog op naar rond de 11 graden bij een vrij krachtige wind uit het noordwesten die onstabiele lucht naar onze regio stuurt waaruit van tijd tot tijd neerslag gaat vallen. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar rond de 5 gaden. Door de aantrekkende wind is het wel gelukkig gedaan met de mist in onze regio.
Het weer voor donderdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de neerslagkans blijft hoog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 11 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 9 °C.
Het weer na donderdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het zo goed als droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 7 °C overdag en 1 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 3.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.