2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt, in de middag opklaringen

HOLLANDS KROON – Vanochtend aanvankelijk nog plaatselijk mist. Later wolkenvelden: vooral in de middag afgewisseld door geregeld zonneschijn. Het blijft droog en het kwik komt uit op 13-14 graden. De wind is zwak en komt uit zuidelijke richtingen. 
Het weer voor dinsdag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Hollands Kroon, met vannacht en morgenochtend kans op mist. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 15 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 10 °C.
Het weer na dinsdag
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen toe in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 7 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 6 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 3. Vanaf zondag wordt het overdag warmer, maar ’s nachts kouder en draait de wind naar het westen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.