2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon: bewolkt kans op een bui

HOLLANDS KROON –  Vandaag is er tamelijk veel bewolking met in het noorden lokaal mogelijk nog een bui. De grootste kans op zon is in het zuiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordoosten tot 14°C in het zuiden. De zuidelijke wind is zwak tot matig, in het noord(westelijk) kustgebied wordt de wind vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar maandag is het in het noorden zwaar bewolkt, met een kleine kans op wat lichte regen. Elders komen er opklaringen, maar van het westen uit drijft er sluierbewolking binnen. De minima komen uit tussen 3°C in het zuidoosten en 10°C in het noordelijk kustgebied. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuid- tot zuidwestenwind.

Maandagochtend trekt de bewolking in het noorden weg. Er is veel sluierbewolking aanwezig, waar de zon wel doorheen kan schijnen. Het blijft droog en het wordt circa 15°C. Er waait een zwakke tot matige zuidenwind.

(Bron: KNMI)

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.