2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt, later brede opklaringen


HOLLANDS KROON – Vandaag beginnen wij met nog behoorlijk wat bewolking maar in de loop van de middag breekt de bewolking en krijgt de zon meer en eer ruimte om te schijnen. De middagtemperatuur blijft steken bij een frisse 14 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het noorden.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag is het met 12 graden nog iets frisser dan vandaag, maar de zon zal wel vaker te zien zijn. Het blijft droog en de wind is matig, 3Bft, en waait uit het noorden. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 5 graden.

Het weer voor de rest van de week

Woensdag wordt een overgangsdag naar warmer maar ook onbestendiger weer. Overdag 13 graden, een zwakke wind waaiend uit variërende richtingen, wisselend bewolkt met ook veel zonnige momenten.
Vanaf donderdag gaat de temperatuur in de lift, overdag 18 graden, wisselend bewolkt maar wel met een toenemende kans op neerslag. Vooral vrijdag en zaterdag kunnen er enkele buien vallen maar met 18 á 19 graden is het wel een stuk warmer dan vandaag en morgen.
Of het ook zo blijft is nog maar de vraag, de berekeningen laten op de langere termijn toch weer een temperatuursdaling richting de 14 á 15 graden zien, maar neerslag zal er vrijwel niet vallen waardoor de droogte enkel zal toenemen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.