2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt, later kans op onweer

HOLLANDS KROON – Vandaag is het veel al bewolkt en is er kans op wat gespetter, maar in de middag, begin van de avond neemt de kans op een pittige onweersbui inclusief  hagel en rukwinden wel sterk toe. De wind is matig 3BFt en waait it het noordoosten later draaiend naar het zuidwesten.
Het weer voor zondag
Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 25 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 22 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op neerslag af in Hollands Kroon. Overdag wordt het 21 tot 24 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 16 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 4.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.