2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt, later vanmiddag opklaringen

Hollands Kroon – Woensdag is het rustig en bewolkt. Later op de dag is er een iets grotere kans op opklaringen. De temperatuur komt uit op 9 graden en de wind is zwak tot matig uit het noorden tot noordwesten. Donderdag verandert er niet veel, maar wel gaat de wind uit het zuidwesten waaien. Vanaf vrijdag wordt het wisselvallig. De temperatuur loopt in het paasweekeinde enkele graden op.
Boven Groot-Brittannië ligt een uitloper van het Azorenhoog. Aan de oostflank hiervan ligt een complex frontaal systeem boven het aandachtsgebied. De aangevoerde lucht is vochtig. Het frontale systeem ligt min of meer NNW-ZZO georiënteerd boven het aandachtsgebied. Vanaf vanmiddag trekt de rugas, die nu nog boven Engeland ligt, langzaam zuidoostwaarts over het aandachtsgebied en passeert aan het einde van de nacht naar donderdag onze oostgrens. Na passage passeert een weinig actieve frontale constructie van west naar oost gedurende donderdagochtend en -middag. Ooit waren dit meerdere fronten die op elkaar ingelopen zijn.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.