2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt maar wel droog

Hollands Kroon – Over het weer voor vandaag kunnen wij vrij kort zijn, grijs, maar gelukkig wel droog. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuiden. In de nacht naar zondag onstaan er enkele buien en daalt de temperatuur naar 8 graden.
Zondag is er ruimte voor de zon maar vallen er soms ook enkele lichte buitjes, de temperatuur ligt rond de 9 graden en de wind is krachtig,6Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten. Zondagavond neemt de kans op regen toe en in de nacht naar maandag vallen er enkele stevige buien, de wind trekt aan naar hard 7Bft en mogelijk de kust even 8Bft.
Maandagoverdag is het grijs en vallen er van tijd tot tijd enkele buien, met 10 graden is het lenteachtig warm voor de tijd van het jaar en ook de wind is nog behoorlijk aanwezig. Ook op dinsdag vallen er nog enkele buien maar is er ook ruimte voor de zon, de wind zwakt af naar vrij krachtig 5Bft en de temperatuur blijft steken op zo’n 8 graden, wat nog steeds 3 graden te warm is voor de tijd van het jaar.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.